Мешканця Львівщини підозрюють у продажі GPS-маршруту для незаконного перетину кордону за 4500 доларів США

09.10.2024 09:11   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

32-річному мешканцеві Львівського району оголосили про підозру в сприянні у незаконному переправленні через кордон. За даними слідства, чоловік отримав 4500 доларів США за GPS-маршрут із координатами для незаконного перетину кордону.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури.

Слідчі з'ясували, що мешканець Львівського району допомагав знайомому військовозобов'язаному організувати незаконний виїзд з України.

Для цього він обіцяв надати "клієнтові" GPS-маршрут із координатами точок виходу й перетину кордону поза пунктами пропуску, а також детальний інструктаж щодо перетину. Це коштувало 4500 доларів США.

Чоловіка затримали після отримання грошей. Суд обрав йому запобіжний захід — тримання під вартою з правом внесення застави.

Санкція статті — позбавлення волі на строк від семи до дев'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років із конфіскацією майна.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews