$15 000 «за душу»: на Львівщині керівника благодійного фонду підозрюють у спробі перевести через кордон військовозобов’язаного

17.10.2024 19:51   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

На Львівщині правоохоронці підозрюють 46-річного керівника благодійного фонду у спробі незаконно перевести через державний кордон України військовозобов'язаного. Вартість "послуги" чоловік оцінив у 15 тисяч доларів США.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Як установили правоохоронці, 46-річний керівник одного з благодійних фондів обіцяв військовозобов'язаному за 15 тисяч доларів доправити його в Закарпатську область, звідки поза межами пунктів пропуску — за кордон.

16 жовтня правоохоронці затримали фігуранта під часі передачі "авансу" розміром 7,5 тисяч доларів.

Поліцейські повідомили чоловікові про підозру за ч. 3 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання — дев'ять років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на три роки з конфіскацією майна.

Триває досудове розслідування, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

 

 

Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews