У Рівному відбудеться адаптаційний захід для ветеранів

18.10.2024 12:12   Опубліковано : Олекса Мирожит
Джерело: RvNews

Сьогодні, 18 жовтня, в обласному центрі Рівненщини відбудеться адаптаційний захід під назвою «Рівненська єдність» для ветеранів, членів їхніх родин, а також родин загиблих та зниклих безвісти. 

«Він стане підсумком низки таких заходів, що вже пройшли з ініціативи Рівненської ОДА у Дубенському, Сарненському та Вараському районах.  Продовжуємо на Рівненщині підтримувати і соціалізовувати ветеранів. Це нині один з пріоритетних напрямів в роботі», - зазначає начальник Рівненської ОВА Олександр Коваль.

Розпочнеться «Рівненська єдність» з вшанування пам’яті. О 13:30 біля Свято-Покровського собору запланована акція «Хліб, який їдять після смерті». За участі матерів та дружин загиблих воїнів.

Після цього у парку Шевченка будуть представлені найкращі в області проєкти та ініціативи підтримки колишніх військових та їхніх родин; успішні приклади ветеранського бізнесу. 

Завершиться захід Відкритими іграми доброї волі серед захисників, які проходять реабілітацію.

Пресслужба Рівненської ОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews