Львівське дербі: перший удар по м’ячу Віктора Розового та перемога Карпат

21.10.2024 22:38   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

Завершальний матч 10-го туру Української Прем'єр-ліги відбувся у Львові. На стадіоні "Арена Львів" зустрілися дві місцеві команди — "Рух" та "Карпати". Переможцем львівського дербі із рахунком 0:1 стали зелено-білі.

Про це пише "Суспільне".

Перший символічний удар по м’ячу у цьому матчі виконав військовослужбовець 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ Віктор Розовий, який отримав важке поранення на фронті у квітні 2024 року.

На 9-й хвилині матчу гравець "Карпат" Бруніньйо завдав удару по воротах "Руху", але воротар рухівців Ледвій забрав м’яч. На 17-й хвилині Адамюк потужно пробив з-за меж штрафного майданчика — Ледвій перевів м’яч на кутовий. Після подачі стандарту рахунок гри не змінився.

На 21-й хвилини вже момент для "Руху". Сич пробивав по воротах зелено-білих, але Кемкін впорався із цим ударом.Через чотири хвилини вже Климчук намагався пробити по воротах карпатівців, але м’яч пролетів повз ворота.

На 28-й хвилині "Карпати" заробили штрафний удар. Пробивав Альварес — м’яч пролетів поруч зі стійкою воріт. Через чотири хвилини Карабін завдав удару по воротах "Карпат", воротар відбив м’яч у падінні. На 35-й хвилині рухівці швидко розіграли штрафний біля воріт зелено-білих, але атака не була успішною.

Наприкінці першого тайму, на 43-й хвилині, "Карпати" відкривають рахунок у грі. Жан Педрозу замкнув подачу зі штрафного від Дениса Мірошніченка. Рахунок на табло 0:1. Перед свистком на перерву суддя показав дві жовті картки — карпатівцю Мірошниченку та рухівцю Климчуку.

Під час перших хвилин другого тайму Невес двічі намагався поцілити по воротах "Руху", але двічі не влучив. На 53-й хвилині відбулася заміна у складі "Руху": поле покинув Остап Притула, а вийшов — Євген Пастух.

На 59-й хвилині у складі "Руху" подвійна заміна. Поле покинули Юрій Климчук та Денис Підгурський, а вийшли Ілля Квасниця та Марко Сапуга. Одразу після замін Стеніо пробивав по воротах рухівців — м’яч пролетів поруч зі стійкою.

І на 62-й хвилині відбулася подвійна заміна у складі зелено-білих. На поле вийшли Євген Підлепенець та Артур Шах замість Олега Очеретька та Бруніньйо. Артур Шах вже за чотири хвилини перебування на полі отримав жовту картку.

На 76-й хвилині гри карпатівець Денис Устименко вийшов на поле замість Іґора Невеса. А на 79-й Плюман замінив на футбольному полі Ярослава Карабіна.

На 83-й хвилині "Рух" отримав право виконати кутовий. Євген Пастух замкнув подачу з кутового ударом головою, але м’яч пролетів повз ворота. На 88-й хвилині гравці "Руху" знову заробили кутовий, але реалізувати момент футболістам не вдалося.

Арбітр додав до основаного часу 5 хвилин. Матч завершився мінімальною перемогою ФК "Карпати".

В 11-му турі "Карпати" прийматимуть київську "Оболонь". А "Рух" зустрінеться вдома з одеським "Чорноморцем".


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews