Банкір зі Львівщини обіцяв військовозобов'язаному клієнту вирішити питання щодо опікунства над матір'ю

23.10.2024 21:14   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

Правоохоронці Львівщини повідомили про підозру 41-річному банкіру, мешканцеві міста Шептицький, у зловживанні впливом. Чоловік пообіцяв "клієнту" вплинути на низку посадовців, щоб оформити опікунство над матір'ю.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

За інформацією правоохоронців, за 13 тисяч доларів США керуючий одного з банків пообіцяв "клієнту" вплинути на рішення працівників медичних установ та співробітників суду щодо ухвалення рішення щодо визнання його матері недієздатною особою та призначення над нею опікунства.

Таким чином фігурант міг би уникнути проходження військової служби, будучи опікуном матері. Чоловіка затримали у місті Шептицький після одержання грошей від "клієнта" у сумі 13 тисяч доларів. Правоохоронці провели обшуки, під час яких вилучили речові докази причетності затриманого до протиправної діяльності.

Чоловікові повідомили про підозру за ч.3 ст.369-2 (Зловживання впливом) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання — позбавлення волі на вісім років із конфіскацією майна.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews