У Львові покинуті автівки звозитимуть на ділянку на вулиці Конюшинній

24.10.2024 09:34   Автор : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

Станом на 23 жовтня Львівська міськрада готує документи для оформлення земельної ділянки під майданчик для зберігання покинутих автомобілів. Ділянка розташована на вулиці Конюшинній.

Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

"Земельна ділянка вже є визначена, вона розташована на вул. Конюшинній. Зараз триває процес юридичного оформлення її як майданчика для зберігання покинутих авто. Вона  перебуватиме в розпорядженні поліції", — зазначили в управлінні безпеки та вуличної інфраструктури ЛМР.

Як ідеться у повідомленні, районні адміністрації Львова обстежуватимуть свої території, після чого складуть список занедбаних чи покинутих автомобілів. Після цього розшукуватимуть власників автівток.

Із моменту виявлення покинутого автомобіля у власника буде 30 днів, щоб забрати його. На машині розмістять відповідну наліпку з попередженням. Якщо після повторного огляду території машину власник не забере, тоді її можуть перемістити. Рішення про це ухвалюватиме комісія, до складу якої увійдуть працівники департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури, ЛКП "Львівелектротранс" та, за згодою, депутати, представники поліції та митної служби.

Такі автомобілі будуть зберігатися на арештмайданчику до шести місяців. Якщо впродовдж цього часу власник не зголоситься, то поліція може продати автомобіль. У випадку, якщо власник не зголоситься впродовж трьох років, то виручені гроші передадуть у власність громади, за вирахуванням суми, витраченої на зберігання та продаж автівки.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews