У Львівській митниці працює близько 100 людей з інвалідністю

24.10.2024 20:39   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

На Львівській митниці працює близько 100 людей з інвалідністю. Скільки з них отримало інвалідність після початку повномасштабного вторгнення наразі невідомо. Загалом Львівська митниця налічує 1255 працівників.

Про це розповів керівник Львівської митниці Андрій Кузнік на пресконференції щодо підсумків роботи від початку 2024 року, пише LVIV.MEDIA.

Керівництво Львівської митниці розповіло, що у звʼязку з резонансом вони розіслали службові записки по митним постам в області з вимогою надати список працівників у яких є інвалідність. Наразі керівники доопрацьовують всю інформацію.

“Якщо інформація про неправомірне отримання інвалідності нашим працівником дійде до Львівської митниці, то ми проведемо перевірку. Побачимо чи взагалі його діяльність у Львівській митниці стосується того, що він неправомірно отримував інвалідність. Будь-який документ, брав чи не брав з собою. Це буде досліджено і далі прийнято рішення в рамках дисциплінарного провадження комісії” — зазначив Андрій Кузнік.

 


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews