У Львові затримали посадовця військового госпіталю на хабарі за фальшиві довідки

25.10.2024 16:53   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

За 10 тисяч доларів 37-річний посадовець пропонував військовим "документи" з фальшивими діагнозами, що дозволяли звільнитися за станом здоров’я. 

Про це повідомляє СБУ Львівщини.

За даними слідства, посадовець пропонував за окрему плату видати фіктивні довідки про стан здоров’я, які б дозволили звільнитися зі служби за медичними показаннями. Вартість такого "пакету документів" становила 10 тисяч доларів.

Крім цього, у Спецпрокуратурі Західного регіону додали, що він вимагав гроші за продовження стаціонарного лікування пацієнта-військового, оцінюючи перебування в лікарні по 1 тисячі гривень за кожен день, загалом – 15 тисяч гривень.

“За окрему плату” він мав забезпечити видачу медичних довідок про стан здоров’я, які б слугували підставою для звільнення зі служби у армії”, — пояснили у СБУ Львівщини.

Правоохоронці затримали посадовця під час отримання першої частини хабара – 15 тисяч гривень. Йому повідомлено про підозру Суд обрав йому запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внесення застави. Слідчі дії тривають, щоб встановити інших можливих учасників схеми.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews