Рівненський музичний фонтан псують вандали? (Відео)

25.04.2018 09:03   Опубліковано : Марта Білик
Джерело: RvNews

У роботу капітально відремонтованого фонтану у центрі Рівного втручаються вандали. Принаймні так журналістам UA:Рівне повідомив головний інженер «Рівнеоблводоканалу» Віктор Єфімов.

За його словами, фото, оприлюднені в мережі, де працівник у спеціальному костюмі заліз у воду і нібито лагодив елементи водограю, не означають, що там щось зламалось. Пан Єфімов пояснив, що після відкриття, яке було у п'ятницю, заповнену водою чашу кілька разів залазили невідомі і змінювали напрямок подачі води із форсунок. Відтак аби водяному малюнку повернутизадуману форму, працівникам водоканалу довелось усе виправляти. Нагадаємо, ремонт фонтану обійшовся бюджету міста у півтора мільйона гривень, тут повністю замінили насоси та комунікації, а самому водограю додали підсвітки та музичного оформлення.

UA:Рівне не стверджує, що на відео зафіксовано саме факт вандалізму, однак там видно, що людина у фонтані, йдучи назад, впирається у форсунки. Головний інженер «Рівнеоблводоканалу» зазначив, що цей чоловік, ймовірно, не єдиний, хто залазив у воду та свідомо чи несвідомо втручався у роботу фонтану.

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews