Поліція Івано-Франківська викрила зловмисника, який обікрав відвідувачку кафе

26.05.2018 11:40   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Версії

На початку поточного місяця до поліції звернулась 18-річна жителька обласного центру, яка повідомила, про те, що перебуваючи в одному із кафе міста в неї було викрадено жіночу сумку, в якій знаходились гроші в сумі 700 гривень, 1500 чеських крон та особисті речі, пишуть - Версії.

Читайте також

На Прикарпатті злодій-рецидивіст знову скоїв пограбування

В ході проведення слідчих дій правоохоронці встановили обставини вчинення кримінального правопорушення. Виявилося, що 22-річний франківчанин перебував в тому ж відпочинковому закладі, що й заявниця. В подальшому, коли потерпіла відволіклась, зловмисник в свою чергу непомітно для оточуючих викрав її сумку, та як ні в чому не бувало вийшов із приміщення закладу.

 

Грошові кошти зловмисник встиг потратити на власні потреби.

За цим фактом слідчими розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України Відповідно до санкції статті чоловікові загрожує покарання у вигляді штрафу, громадських або виправних робіт, арешт на строк до шести місяців або позбавлення волі на строк до трьох років


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Версії  





Єдині новини

Радіо

TeNews Radio УХ Радіо

Головне за день