У тернополянки в гуртожитку вкрали банківську картку

11.10.2018 18:13   Опубліковано : Анастасія Квітковська
Джерело: TeNews

Потерпіла проживає в гуртожитку. Того дня вона поралася на кухні, а гаманець поклала на столі. Жінка навіть не зауважила, як незнайомка, яка проходила повз, непомітно витягла з нього банківську картку. На ній був і зазначений пін-код.

Тому вже наступного дня крадійка без проблем зняла 3600 гривень із чужого рахунку. Тернополянка ж, отримавши сповіщення про успішну транзакцію з її картки, звернулася до поліцейських.

Вявилось, що спокусилась на чуже майно 51-річна жителька Озерної Зборівського району. У цьому жінка зізнався. Тепер за скоєне їй загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews