На Львівщині затримали начальника підрозділу ДВС

29.11.2018 12:28   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Щоденний Львів

Працівники Управління СБУ у Львівській області викрили на хабарництві начальника одного з районних підрозділів Державної виконавчої служби.

Читайте також

На Львівщині посадовця-хабарника засудили до 6 років

Здирник вимагав 12 тисяч гривень за ненакладання штрафу за несвоєчасну сплату аліментів. У цей цінник входило зняття обмеження на керування власним автомобілем, пише - Щоденний Львів.

Оперативники спецслужби спочатку задокументували факт одержання держвиконавцем хабара у три тисячі гривень. А потім затримали його на робочому місці після одержання другої частини неправомірної вигоди – дев’яти тисяч гривень.

Операція зі затримання зловмисника проводилася спільно зі слідчими поліції та під процесуальним керівництвом військової прокуратури Львівського гарнізону. У межах відкритого кримінального провадження за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України тривають слідчі дії.

Про це повідомили в четвер, 29 листопада, в Управлінні Служби безпеки України у Львівській області, де також опублікували фото з місця події.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів