У Тернополі відбулися урочистості з нагоди Дня Збройних Сил України (Фото)

06.12.2018 15:43   Опубліковано : Анастасія Гарасим'як
Джерело: ТМР

З нагоди Дня Збройних Сил України, який відзначається щороку 6 грудня, у Тернополі відбулася урочиста церемонія нагородження кращих військовослужбовців міста та області, а також святковий концерт.

Зокрема, під час заходу міський голова Тернополя Сергій Надал привітав усіх службовців української армії зі святом та вручив відзнаки кращим тернопільським захисникам України.

«Сьогодні солдати та офіцери Збройних Сил України гідно продовжують традиції своїх дідів і батьків, і саме про таких патріотів говорив провідник Української нації Степан Бандера: «І прийде час, коли один скаже «Слава Україні!», а мільйони відповідатимуть «Героям слава!».  - відзначає Сергій Надал. -  І ось цей час настав, коли українська армія сказала: «Слава Україні», а український народ відповів: «Героям Слава!». Адже сьогодні військовослужбовці - це справжня еліта нації, якійдовіряє суспільство.  Тому бажаю Вам мужності, міцного здоров’я і хай Господь береже Ваші життя, а  нам усім зичу миру на своїй землі після перемоги над ворогом».

Під час урочистостей очільник Тернополя разом із присутніми віддали шану також усім героям-військовим, які поклали своє життя за Україну.

null
 Фото: ТМР
null
 Фото: ТМР
null
 Фото: ТМР

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ТМР