19-річний тернополянин уже четвертий місяць на передовій

18.03.2019 15:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: 44 окрема артилерійська бригада

Сергій уже четвертий місяць на передовій. Йому лише 19 років, але він твердо переконаний, що захист своєї землі – це обов’язок кожного громадянина. Коли довелось йому обирати між строковою службою і контрактною зупинився на другому варіанті, хотів бути поруч із справжніми захисниками, власне там, де є сьогодні.

Вдома на Тернопільщині чекають батьки, дружина та маленька дитина. Зізнається, що не терпиться, коли уже їх побачить, хоча сумувати не доводиться. Тут завжди є якась робота, а з нею самі розумієте час летить швидко. Окрім виконання службових обов’язків доводиться підтримувати побут, як і в цивільному житті. Треба дров наколоти, баню розтопити, їсти приготувати. За словами нашого захисника найголовніше, що українська нація сильна духом, тому не переведуться ті, хто не відступить і не здасться. Молодий захисник впевнений, нам потрібно зберегти країну, аби не було соромно в майбутньому перед своїми дітьми.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 44 окрема артилерійська бригада