На Тернопіллі перевізника можуть позбавити ліцензії через зухвалий вчинок із АТОвцем

06.03.2018 17:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Тернополяни
Зухвалий випадок трапився днями у автобусі сполученням «Тернопіль — Збараж». Тоді водій маршрутки змусив учасника АТО заплатити 6 гривень за проїзд, або вийти, - пишуть Тернополяни.

Про те, що йому довелося розраховуватися в маршрутці розповів побратимам сам колишній військовий. Чоловік щодня їздить на роботу. Цього разу також сів у маршрутку показав посвідчення УБД. Але водію виявилося мало того, що чоловік служив в АТО, на що сказав: «Або  плати, або ж виходь». Колишній АТОвець витягнув 6 гривень та заплатив.

Коли ж до водія автобуса приїхали у Збараж активісти, які вимагали пояснень, той відмовився що-небудь коментувати, мовляв, він на роботі на не має часу на пусті балачки. Захищався, що нікого не ображав, а сам як може допомагає військовим. Перевізник зауважив, що йому ніхто не відшкодовує перевезення пільговиків та обіцяв розібратися із ситуацією.

Ситуація набула неабиякого розголосу. Дійшло до того, що про це дізналися в обласному управлінні транспорту. Перевізник заплатив штраф у розмірі 3400 гривень. Тепер йому загрожує ще й позбавлення ліцензії, якщо на цьому наполягатиме громадськість.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернополяни