Львів’янин намагався відкупити сина від криміналу за зберігання наркотиків

Поліцейські затримали львів’янина, який намагався відкупити сина від криміналу.

07.03.2018 11:30   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Львівський портал

Поліцейські затримали мешканця Львова, який намагався відкупити сина від кримінальної відповідальності. Про це повідомили у департаменті внутрішньої безпеки Національної поліції України, пише - Львівський портал.

Читайте також

Суд переніс слухання справи депутатів-хабарників Винниківської міської ради
У Львові затримали сім'ю наркодилерів, які збували «Субутекс»

«Працівники львівської поліції розпочали відносно одного з мешканців Львова кримінальне провадження за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків. Батько фігуранта вирішив допомогти нащадкові та запропонував поліцейському хабара в сумі двох тисяч доларів», – йдеться у повідомленні.

У відомстві зазначають, що рапорт заступника Личаківського відділу поліції-начальника слідчого підрозділу поліції у Львівській області надійшов до Львівського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ. 30-річний капітан поліції повідомив, що батько одного з фігурантів кримінального провадження запропонував йому неправомірну вигоду у сумі двох тисяч доларів США за закриття кримінального провадження, розпочатого відносно його сина», – йдеться у повідомленні.

За матеріалами внутрішньої безпеки поліції Львівською місцевою прокуратурою №1 за викритим фактом було розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

«Мешканця Львову затримали працівники внутрішньої безпеки НПУ, поліції у Львівській області та прокуратури під час передачі грошей у службового кабінету начальника слідчого відділу поліції. Предмет неправомірної вигоди вилучено», – додають у відомстві.

Чоловіка затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. за спробу підкупити поліцейського. Йому загрожує карання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівський портал