У чернівецької поліції знову новації (Відео)

09.03.2018 21:43   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: acc.cv.ua

Начальник патрульної поліції Чернівецької області Артур Шкроб розповів у програмі «Суть Речей» на «Радіо 10» про ще одну новацію поліції - ПТОР.

Слухач: Що таке ПТОР, які його функції?

Артур Шкроб: Це ще одна новела патрульної поліції, черговий крок реформи. Це підрозділ тактичного оперативного реагування у лавах патрульної поліції. Я поясню. Їх основний напрям роботи – це масові заходи, це робота з скупченням громадян, але не використовуючи грубої сили постійною. Їхня основна задача не опустити і припинити масові порушення. Також у нашому місті, як і  в нашій області, яка є по вчиненню кримінальних правопорушень однією з найспокійніших регіонів по Україні і в цілому. Тому громадська безпека буде їх основний напрямок, вони працюватимуть з блоком громадськості, тобто розпиття алкоголю і людних місцях, хуліганство, з метою не допустити кримінальних правопорушень. Це превентив. А також працювати по аналізу. Ми розуміємо, де вчиняються крадіжки, грабежі, ми систематизуємо інформацію і вони працюватимуть на цих ділянках.

Людмила Григорчук: Вони відрізняються на масових заходах від патрульних?

Артур Шкроб: Кожен працівник патрульного управління – це патрульний поліцейський. Коли вони працюють на масових заходах то вони мають так звані обладунки і панцирі, це певне обладнання для захисту самого патрульного поліцейського. Але це патрульний поліцейський, який має всі розпізнавальні знаки патрульного.

За матеріалами http://acc.cv.ua


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: acc.cv.ua