З 19 березня пільговики їздитимуть безкоштовно тільки з «Карткою тернополянина»

15.03.2018 12:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Тернопільська міська рада

У Тернополі з понеділка вступає в дію рішення виконавчого комітету, яке передбачає надання права пільговим категоріям населення на безкоштовний проїзд у міському громадському транспорті лише за наявності пільгової «Картки тернополянина». 

Читайте також

Транспортна реформа в Тернополі: від намірів перейшли до дій
У Тернополі замість приватних маршруток куплять 40 муніципальних автобусів

За словами начальника управління транспорту Ігора Мединського, рішення мало вступити в силу з 1 березня, проте не всі жителі міста, які подали заявку на виготовлення отримали картку вчасно. Відтак, дату впровадження нових правил проїзду для даної категорії населення було відтерміноване

- На сьогодні практично усі пільговики отримали виготовлені електронні квитки, тому на засіданні виконавчого комітету було прийняте рішення, що з понеділка, 19 березня, безкоштовний пільговий проїзд у тролейбусах, автобусах та маршрутках буде доступний лише для тих, хто має електронний квиток - пільгову «Картку тернополянина», - каже Ігор Мединський. 

До слова, вищезазначені зміни не відносяться до учасників бойових дій та добровольців, які і надалі їздитимуть безкоштовно та без обмежень лише при наявності посвідчення «Учасника бойових дій» та посвідчення добровольця відповідно.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернопільська міська рада