Мати буковинця просить про допомогу на термінову операцію сину

15.03.2018 20:43   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Термінової операції потребує 25-річний Олег Гуменний із села Великий Кучурів Сторожинецького району – резекція печінки у зв’язку з пухлиною. Діагноз – об’ємне утворення (пухлина до 10 см) лівої долі печінки. 

«Олег хворіє уже рік, – розповідає мама Галина ГУМЕННА. – Перед минулим Новим роком (2017) син відчув, що йому зле. Обстежилися – виявили пухлину, але тоді вона мала 3 см, а тепер майже 10! Олег у дитинстві був життєрадісним, а зараз закрився, перебуває у депресії, майже нічого не їсть… 

У нас із чоловіком ще двоє синів, - каже жінка. - Молодший покинув училище, щоб заробляти братові на операцію. Ми всі працюємо, не покладаючи рук. Але шість тисяч доларів – сума, яка потрібна на операцію та реабілітацію в інституті ім. Шалімова в Києві, для нас не підйомна. Ми просто не маємо цих грошей. Зверталися у різноманітні благодійні фонди, організації, в адміністративні установи, але нам всюди відмовили. Прошу всіх небайдужих: допоможіть моєму синові! Операцію потрібно робити негайно!».

5167 4910 2864 6205 (Ощадбанк) – номер банківського рахунку. Отримувач – Гуменна Галина Іванівна.

066 12 13 125 – номер телефону Галини Гуменної, матері Олега.

За матеріалами https://molbuk.ua 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews