«Люди Яроша» навчаються державотворення (Фото)

26.03.2018 09:08   Опубліковано : Новини України
Джерело: UaNews

23 березня 2018 року в Києві відбувся сьомий етап навчань активістів регіональних Комітетів Національної Дії (НКД), який став підсумковим для циклу навчань, що тривали з 30 вересня 2017 року.

В навчанні взяло участь представники регіональних Комітетів Національної Дії  з 18 областей України.

На семінарі роззглядали теми: «Геополітична роль України», «Російська гібридна агресія проти вільного світу та демократії триває. Чи можна їй ефективно протидіяти?»

Модератори заходу: Ігор Марков, докторант Інституту народознавства НАН України, член Координаційної Ради Форуму Національної Дії та Віктор Гвоздь, генерал-лейтенант запасу, кандидат військових наук, президент Незалежного аналітичного центру геополітичних досліджень «Борисфен Інтел».

За результатами аналітичної роботи було сформульовано три основних геополітичних ініціативи України: визнання на рівні ООН Росії державою-агресором, вихід України з, так званих, «мінських домовленостей», заміна «нормандського формату» на «будапештський».

З наступного місяця розпочнеться другий піврічний цикл навчань, метою яких буде підготовка громадських активістів для участі в політичній діяльності та у виборчих кампаніях.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

За матеріалами сайту ДІЯ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews