Олег Стецевич відзначив 2-у річницю створення Управління патрульної поліції в Чернівецькій області

27.03.2018 22:44   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

27 березня керівник апарату обласної державної адміністрації Олег Стецевич взяв участь в урочистостях з нагоди 2-ї річниці створення Управління патрульної поліції в Чернівецькій області Департаменту  патрульної поліції.  

«Рішення про реформування старої системи правоохоронних органів та створення патрульної поліції було вірним кроком у державницькій політиці. Примножуйте довіру громадян, будьте достойні свого звання. Нехай у вашій роботі головним для вас завжди залишатиметься охорона спокою громадян», - зазначив посадовець у виступі.

Кращих поліцейських за сумлінну службу, високий професіоналізм, ініціативу і наполегливість, вагомі результати у службовій діяльності Олег Стецевич нагородив Почесною грамотою обласної державної адміністрації.

Керівник Управління патрульної поліції в Чернівецькій області Артур Шкроб наголосив, що поліцейський кожного дня повинен ставати кращим, прагнути до більшого. «Ніхто не застрахований від помилок, і не існує ідеального поліцейського. Та вірю, що наполегливою працею ви кожного дня доводитиме, що патрульних поліцейський завжди на сторожі громади», - відзначив Артур Шкроб.

В знак співпраці обласної виконавчої влади та Управління патрульної поліції в Чернівецькій області, Артур Шкроб вручив Олегу Стецевичу подяку для очільника крайової влади Олександра Фищука.

За матеріалами Чернівецької ОДА.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews