Тернопільські силовики побилися в ресторані з активістами через замовлену провокаційну пісню (Відео)

29.03.2018 07:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: Тернополяни

В соцмережі «Фейсбук» активно обговорюють відео, яке на телефон зняли відвідувачі тернопільського ресторану у ці вихідні. Обурення людей викликала замовлена пісня Олега Газманова «Офицеры».

Як стало відомо журналістам сайту «Тернополяни» з власних джерел, подія мала місце 24 березня у ресторані «Галич», який позиціонує себе як український заклад.

Читайте також

Наталка Вишиванка змагатиметься у конкурсі на кращу пісню про Тернопіль
Відомий уродженець Тернопільщини презентував нову пісню (відео)

Компанія правоохоронців замовила вищезгадану композицію. Чоловіки брали до танцю дам. Втім, така музика не сподобалася активістам, що сиділи за сусіднім столом. По завершенню пісні вони вступили у словесну дискусію з представниками силових структур. Діалогом на підвищених тонах це не закінчилося — коли завершилися аргументи, в рух пішли і кулаки.

Достеменно невідомо, хто розпочав бійку. Тим часом у поліції через цю ситуацію вирішили розібратися. Відомо, що Олександр Богомол мав серйозну розмову зі своїми підлеглими, які «засвітилися» у скандалі. Чим закінчиться для них ця історія — доганою, стягненням, попередженням, звільненням чи пониженням у посаді поки інформації немає.

Втім, у кожної медалі є дві сторони. Звісно,замовляти таку пісню, в якій слова «За Россию и свободу до конца!», «Офицеры, россияне, пусть свобода воссияет»,»Свою грудь подставляя за Россию свою» і т.д. — як мінімум нерозумно в час російської агресії на сході України.

Однак, адміністрація закладу могла і відмовити гостям у задоволенні їхнього бажання почути цю пісню, мотивуючи це певними заборонами. Зрештою, якби у ресторані у вихідний день були музиканти, вони могли б і підмінити деякі слова цієї композиції, як це практикували вже в інших ресторанах Тернополя. Але це була не жива музика, а записана та й керівництву українського (!!!) ресторану «Галич», схоже, було начхати на гострі кути, які могла і таки спровокувала пісня у виконанні російського артиста. Як то кажуть, головне, аби гроші відвідувачі платили, а шарманка гратиме…


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернополяни