Водії, які потрапили у ДТП через ями на чернівецьких дорогах, подають до суду (ФОТО)

29.03.2018 16:43   Опубліковано : Буковинський Новинар
Джерело: АСС

Адвокат постраждалих водіїв Ірина Петрунько розповіла Інформаційному агентству АСС, що подає до суду на чиновників через розбиті дороги

Адвокат каже, що сьогодні у Чернівцях зареєстрували дві аварії, причинами яких Ірина Петрунько вважає глибочезні ями на дорогах:"На вулиці Калинівській Мерседес повністю зірвав шину, потрапивши у яму, а на розі Аксенина-Щербанюка Рено і БМВ одночасно потрапили у 20-сантиметрові ями ", - каже адвокат водіїїв.

Наразі Ірина Петрунько разом із постраждалими водіями перебуває на місці аварії, в автівок - пошкоджена ходова, поліція та водії фіксують усе, шукатимуть балансоутримувача цієї дороги, щоб подати на нього до суду : "Має бути проведена експертиза, висновок поліції, потім ми подаємо до суду на балансоутримувача дороги, будемо вимагати компенсації для водіїв та відновлення дорожного покриття", -  зазначила Ірина Петрунько.

Суперечка стосовно ремонту доріг розгорнулась сьогодні і на сесії міської ради. Депутат Богдан Ковалюк звернувся до керівника департаменту ЖКГ з вимогою відзвітувати : " Минулого року депутати спрямували на ремонт чернівецьких доріг 60 мільйонів гривень,  а Департамент відремонтував доріг  лиш на 11 мільйонів гривень" , - каже депутат.

Керівник департаменту ЖКГ Ярослав Кушнірик відповів, що на 2017 рік депутати дали 45 мільйонів на ремонт доріг, департамент відремонтував їх на 20 мільйонів: "Головна , Гагаріна,  Руська, Переяславська, Корсунська, Стрийська, Дунайська не були зроблені. Десь проблеми з казначейством десь не було проектно- кошторисної документації. Гроші дійсно були виділені, але шось не було зроблено", - заявив чиновник. Та й дали депутати гроші так, що департамент не міг їх усіх використати, а такий "вереск" здійнявся лише тому, вважає Я.Кушнірик, що департамент ЖКГ почав перевірку раніше відремонтованих доріг. до неякісного ремонту яких можуть бути причетні деякі депутати.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: АСС