У Чернівецькій області розгорівся скандал через застілля в дитсадку (Відео)

30.03.2018 20:40   Опубліковано : Буковинський Новинар
Джерело: kriminal.tv

Під час тихої години персонал дитячого саду влаштував собі застілля, - пише kriminal.tv.

У місті Сторожинець Чернівецької області розгорівся скандал через те, що під час тихої години персонал дитячого саду влаштував собі застілля.

Відзначається, що "видала" всіх дочка іменинника, що знімала святкування батьківського ювілею і транслювала його в мережу.

Так, привітати оператора котельні з ювілеєм зібрався весь персонал, тому що він - єдиний чоловік у жіночому колективі. Після офіційної частини виховательки, керівництво і іменинник підійшли до святкового столу, накритого в актовому залі. Там були горілка і вино.

За даними журналістів, стрім побачила депутат міської ради Світлана Гренд. Вона підкреслила, що не відразу повірила своїм очам.

"Спочатку я слухала текст привітання, потім зрозуміла, кому воно, а потім побачила красивий стіл. Це було просто те, що не допускається в даних установах", - заявила Гренд.

Жінка розповсюдила трансляцію, щоб її побачило якомога більше людей, і запитала в коментарях, в якому розважальному закладі це відбувається. Однак її видалили з друзів, потім було видалено і відео.

Уточнюється, що Гренд зберегла відео застілля як доказ для комісії з управління освіти. Там кажуть, що випадок кричущий, але одиничний.

"Директор закладу покарана. Це неприпустимо, такого зовсім не можна допускати. Застілля - це повинно відбуватися за межами навчального закладу", - заявив начальник відділу освіти Сторожинецького міської ради Андрій Гакман.

У той же час в садку виправдовуються, що 60 років - це кругла дата, і не привітати співробітника вони не могли, але більше проводити подібних заходів не будуть.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: kriminal.tv