Чернівчанка виготовляє незвичні ляльки за технікою «тедді долл»

31.03.2018 10:43   Опубліковано : Буковинський Новинар
Джерело: Молодий буковинець

Ірина Попкова майже рік тому познайомилася з таким видом мистецтва, як тедді долл – це іграшки з обличчям ляльки й тілом тваринки.

"Знайомство з такою творчістю було випадковим. Я шукала в інтернеті матеріали для виготовлення прикрас і випадково натрапила на цей вид мистецтва. Це стало моїм коханням з першого погляду, з першої хвилини, щойно взяла в руки само застигаючу масу. Це любов на все життя", - розповідає пані Ірина

У серпні минулого року Ірина замовила перший свій набір по виготовленню таких іграшок. Ірина згадує, як вперше робила таку ляльку. Це була кішечка. Вона залишилася і досі улюбленою лялькою для Ірини. 

Виготовляються ці ляльки із самозастигаючої маси - це обличчя, а тіло переважно з плюшу робиться. Хоча, це все залежить від фантазії автора ляльки.

Наразі Ірина активно розвивається у цьому напрямку, вчиться та пізнає цей творчий напрям, переймає досвід у кращих майстрів інтер’єрних, будуарних, колекційних ляльок. Це навчання проводиться дистанційно, тобто є такі курси, які дозволяють вивчати техніку створення ляльок на відстані від учителів через соцмережі.

Ляльки вже можна придбати. Одну з останніх робіт вже встигли забронювали. Коштують вони від 1500 до 2000 гривень.

Пані Ірина впевнено каже, що на цьому не зупиниться. Вона планує далі розвиватися у цьому напрямку. Адже це те, чого майстриня так хотіла. 

"Я йшла до цього, певно, усе своє життя", - каже вона. 

Чернівчанка виготовляє незвичні ляльки за технікою «тедді долл»   Чернівчанка виготовляє незвичні ляльки за технікою «тедді долл»

Чернівчанка виготовляє незвичні ляльки за технікою «тедді долл»   Чернівчанка виготовляє незвичні ляльки за технікою «тедді долл»


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Молодий буковинець