Українець подав внесення до Конгресу США, щодо санкцій на Юрія Луценка

11.04.2018 09:21   Опубліковано : Новини України
Джерело: UaNews
Аскольд Лозинський, який був президентом «Світового конгресу українців» подав внесення до Конгресу США, а саме до 5 американських сенаторів, аби ті поставили санкції на Генерального прокурора України Юрія Луценка.

Свою думку Лозинський висловив за допомогою Твіттера.

«Він порушує людські права, вводить не справедливу прокуратуру супроти людей, які є не винні. А дивиться в іншу сторону на тих які є винні та нічого з цим не робить» - повідомляє Аскольд Лозинський.

Лозинський вніс свої листи до Конгресу США і на цьому зупинятися він не збирається. Українець хоче аби олігархів притягнули до відповідальності, до того ж поставити на них санкції, заборонити їм в'їзд до Америки та заморозити всі їхні рахунки не тільки в Америці.

«Я вніс листи до 5 сенаторів і тепер буду далі іти по цій лінії, щоб окремих українських олігархів, включно із президентським оточенням, Ахметовим, Луценком, Стельмахом та ін. притягнути до відповідальності», – заявив Аскольд Лозинський в інтерв’ю блогу UkeTube, який представляє оригінальні інтерв’ю із західними експертами, дослідниками України.

Йдеться про запровадження персональних санкцій: заборони в’їзду до США, замороження рахунків у США та країнах-партнерах США.

Геннадій Боценюк


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews