Випадкова зустріч з циганами для тернополянина закінчилась реанімацією

18.04.2018 13:13   Опубліковано : Анастасія Квітковська
Джерело: TeNews

Неподалік зупинки громадського транспорту "Цукровий завод" 16 квітня близько 22:00 двоє товаришів поверталися з Березовиці до Тернополя. Їм на зустріч йшли двоє чоловіків і жінка ромської національності із собакою.

Раптом пес накинувся на перехожого. Той відбиваючись, вдарив її ногою. За тварину вступився один  «циганів» і вдарив хлопця в обличчя. Він впав на проїжджу частину, вдарившись головою об асфальт, і вже не вставав. Знайомий потерпілого розповів, що хотів заступитися товариша, але не встиг, бо в цей момент з кущів вийшло ще троє невідомих, в руках одного з них був на ніж. Тож житель обласного центру змушений був втікати.

Непритомного тротуарі помітили випадкові перехожі та викликали швидку та поліцію. Із закритою черепно-мозковою травмою, рваною раною голови та в церебральній комі чоловіка доправили до лікарні. Стан 27-річного хлопця медики характеризують, як важкий. Він більше доби знаходиться в комі та не приходить до свідомості двадцятисемирічний житель Тернополя.

Поліцейські вийшли на слід нападника. Це житель Закарпатської області 1999 року народження. Він у скоєному зізнався. Вирішується питання про оголошення йому підозри та міри запобіжного заходу. 

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews