Активісти збирають гроші на Маяк у Чернівцях

24.04.2018 12:15   Опубліковано : Буковинський Новинар
Джерело: АСС

Культурний простір "Маяк" на міському пляжі встановили минулого року – щоб позбутися стереотипу про віддаленість набережної від центру Чернівців.

Ідея – щоб чернівчани могли проводити різноманітні події на пляжі. Восени, задля збереження цілісності деталей конструкції, «Маяк» розібрали. Проте, вже до 1 травня волонтери планують знову установити конструкцію, повідомила нам  громадська діячка Єлена Ланівська: «Восени ми розібрали конструкцію Маяка, щоб зберегти деталі у якомога кращому стані протягом зими, а до 1 травня знову встановимо, щоб усі охочі могли використовувати її для організації власних подій. Для покриття витрат на транспортування, встановлення, косметичний ремонт нам необхідно 4000 грн і ми дуже сподіваємося на Вашу підтримку. Кошти можна передати особисто в руки, або ж перерахувавши на картку Приват Банку (№ 5168 7573 1798 3437, отримувач Ланівська Єлена. Призначення: Маяк, ПІБ доброчинця). Звіт про доброчинців та витрати будуть опубліковані на сторінці проекту після того, як Маяк встановлять. Усі кошти, що перевищуватимуть вказану суму, підуть на інші витрати для формування інфраструктури локації: проведення електрики, встановлення освітлення тощо.»


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: АСС