Буковинські волонтери допомогли школярам Луганщини

26.04.2018 16:15   Опубліковано : Буковинський Новинар
Джерело: Буковина

Допомога дітям Луганщини.  Буковинські волонтери сьогодні повернулись зі Сходу України. Їздили вони на передову, аби відправити чергову допомогу місцевим жителям та військовим. Навідали і школу у селі Кримське.

Допомагають буковинські волонтери дітям із села Кримське  Луганської області вже близько двох років. Минулого тижня від благодійників нашої області тамтешні школярі отримали чергову допомогу. Волонтер Василь Назарко сьогодні повернувся із передової. Каже, найбільше діти із села Кримського потребували їжі.

ВАСИЛЬ НАЗАРКО, ВОЛОНТЕР: “Цей раз діткам ми возили не солодощі, а серйозні продукти харчування. В них там просто не було що їсти. Дуже дякували і вчителі і школярі, за надану допомогу. Я рахую, що там взагалі школи не повинно бути. Це зона обстрілу. Там фактично передова. Там від окопів до школи і кілометру немає”.

Саме у цьому селі останнім часом загострилась ситуація, каже волонтер Володимир Дорош.

ВОЛОДИМИР ДОРОШ, ВОЛОНТЕР: “Тому ми прийняли рішення, щоб надати посилену допомогу від чернівчан, буковинців. І окрім того, щоб поїхати до наших хлопців передати цю допомогу школярам села Кримське, Луганської області”. 

Окрім школярів волонтери навідались також і до військових на передову. Привезли їм чергову допомогу. Кажуть найбільше там потребують запчастин до техніки.

Марина Буличева 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Буковина