Працівники львівського підприємства, ймовірно, отруїлися тістечком. Деталі

27.04.2018 10:54   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Status Quo

Головне управління Держпродспоживслужби у Львівській області розповіло про хід розслідування спалаху харчової токсикоінфекції, сальмонельозу серед працівників ТзОВ «ОДВ-Електрик» в м. Новий Розділ, пише - Status Quo.

Читайте також

У львівській лікарні від отруєння блідою поганкою померли двоє людей

Нагадаємо, в інфекційне відділення Новороздільської міської лікарні 19 квітня звернулося 5 працівників ТзОВ «ОДВ-Електрик». При поступленні поставлено діагноз – харчова токсикоінфекція – 2 особам, підозра на сальмонельоз – 3 особам. Всі хворі госпіталізовані. Спільним продуктом для всіх було тістечко «Картопля», яке постраждалі споживали в їдальні підприємства. Їдальню підприємства орендує та надає послуги з організації харчування ФОП Гучко В.О. 

Фахівці Миколаївського міськміжрайонного відділу ДУ «Львівський ОЛЦ МОЗ України» для проведення відповідних лабораторних досліджень відібрали 13 взірців харчових продуктів, проби води питної, 40 змивів з об'єктів довкілля, обстежили 8 працівників харчоблоку. Лабораторні дослідження знаходяться в роботі.

Ситуація перебуває на контролі Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo