Понад 50 сортів крафтового пива зі всієї України можна буде скуштувати на фестивалі в Тернополі

01.05.2018 19:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: Тернополяни

11- 13 травня у парку «Топільче» на території Козацького острову усі поціновувачі смачної їжі та напоїв зможуть відвідати дегустаційний фестиваль крафтового пива та м’яса «Фон Вакано Крафт Фест».

– Понад 50 сортів крафтового пива зі всієї України, різноманітні способи приготування м’яса, розваги та ще багато цікавого очікує на відвідувачів святкового заходу, – повідомляють на сайті міської ради.

Ще один пивний фестиваль – «Хмільний Кухоль» проведуть 18-20 травня у парку ім. Тараса Шевченка. Це свято у стилі європейських традицій, концепція якого запозичена з подібних фестивалів, зокрема Октоберфест, який є вагомою частиною європейської ідентичності.

У програмі фестивалю - виступи місцевих гуртів, конкурси, розваги, дегустація пива та м’ясних виробів. Традиційно, проведення цього фестивалю співпадає зі святкуванням у Тернополі Днів Європи.

До слова, 12-13 травня у парку культури і відпочинку ім. Т. Г. Шевченка відбудеться Х Всеукраїнський фестиваль національної вишивки та костюма «Цвіт вишиванки», присвячений Дню Матері.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернополяни