Картингісти із Тернопільської федерації картингу тренуються, щоб гідно зустріти гостей (Фото)

02.05.2018 10:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

Спортсмени із ФКТО намагаються як найбільше тренуватись, перед Кубком серед учнівської молоді, що відбудеться 18-20.05.18. І 2 м етапом Кубка України у національних класах 02-03.06.18. Який вперше буде приймати Тернопіль. На ці змагання найвищого рівня в Україні, команда ФКТО виставляє найбільше спортсменів, у різних класах картингу. Нагадаю що на першому етапі Кубку України, який проходив У Києві від ФКТО брати участь 16 спортсменів. У рідному місті очікується понад 20.

Основні тренування ФКТО проходять кожної неділі на картинговому треку за адресою м. Тернопіль, за адресою: вул. Митрополита Шептицького 26. На них приїжджають із всієї області, а часом і України. А спортсмени, які проживають у м. Тернопіль намагаються проводити додаткові тренування у будні дні.

null

 

null

 

null

Команда ФКТО дякує небайдужим спонсорам, і батькам, і технікам спортсменів за вагомий вклад в розвиток автоспорту Тернопільщини і України загалом. А також запрошуємо відвідати свято автоспорту яке відбудеться за організації ФКТО і Автомобільної Федерації України 18-20.05.18 і 02-03.06.18 у м. Тернопіль.

Калінський Володимир.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews