«Героїня» за кермом автомобіля влаштувала київським патрульним незабутню ніч (Відео)

11.05.2018 15:20   Опубліковано : Буковинський Новинар
Джерело: Знай

Столичні патрульні випадково зупинили жунку-водія, яка ледве трималась на ногах. П'яну кермувальницю намагалися перевірити на вміст алкоголю, проте вона почала вести себе агресивно, - пише Знай.

Про це повідомляє "Київ. Оперативний" у Facebook.

"Наряд патрульної поліції побачив автомобіль, який на вулиці Скляренка порушив ПДР. Від водія було чути запах алкоголю, він і сам не заперечував, що випив пляшку пива. Для проходження тесту на стан сп'яніння відповідно до вимог чинного законодавства України, необхідно залучити двох свідків (понятих). Ну, зупинили одну машину - все ок, зупиняють другу - Ravon (AA7856PM), а там - головна "героїня" цієї ночі. Про адекватність мадам можна дітям страшні казки розповідати. Що вона тільки не робила: і на дорогу вибігала , там же лягала, і крила нецензурною лайкою, і "залицялась", коротше кажучи - "повний фарш", - сказано в описі до відео.

У коментарях користувачі зазначили, що цей випадок, на жаль, не поодинокий, а таких водіїв  називають "потенційними вбивцями".


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Знай