Скандал у Луцьку довкола Центру реабілітації учасників бойових дій

17.05.2018 09:27   Опубліковано : Новини України
Джерело: Правий сектор

14 травня відбулося пленарне засідання 41-ї позачергової сесії Луцької міської ради. Одним із важливих питань на порядку денному було питання щодо виділення коштів на Центр реабілітації для учасників бойових дій та їхніх сімей. У зв'язку з чим на сесії були присутні активісти Волинського осередку НВР "Правий сектор", Спілки учасників бойових дій Волині, Національний Корпус та побратими з інших організацій.

Ідея створення центру виникла ще 3 роки тому у зв'язку з потребою психологічної та фізичної реабілітації захисників України. Проте й досі реалізація обіцяного переносилася на невизначений термін. Кошти виділялися на вирішення більш нагальних проблем, наприклад таких, як ремонт доріг.

Присутній на сесії психолог — Олена Звєрєва зазначила, що з літа 2014 року Центр мав би бути в першочерговому пріоритеті, але питання й досі невирішене. Після низки виступів націоналістів, перед голосуванням, було оголошено перерву. Проте така пропозиція зустріла супротив серед присутніх у вигляді блокування сесійної зали.

Врешті-решт, депутати Луцької міськради прийняли рішення — виділити 5 мільйонів гривень та проголосували за створення реабілітаційного Центру. Чиновники нехтують здоров'ям захисників Батьківщини, чим відверто виказують своє відношення як до війни, так і до воїнів, які жертвують своїм життям і здоров'ям.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Правий сектор