Після вечері у піцерії франківчанка потрапила до лікарні

19.05.2018 00:39   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Курс

Розлад шлунка у пари, яка вечеряла у франківській піцерії «Віва Італія», почався одразу після вечері. Вранці жінку госпіталізували з симптомами гострого харчового отруєння.

Читайте також

Прикарпатця у поїзді отруїли жовтим порошком і викрали в нього значну суму валюти

Про свій недобрий досвід в мережі розповіла Наталія Бурденкова, яка від учора лікується крапельницями, пише - Курс.

Вечеряли у піцерії «Віва Італія» Наталія з чоловіком увечері 16 травня. 

«Після робочого дня я з чоловіком пішла на вечерю у всім відому піцерію «Віва Італія», що знаходиться на вулиці Вовчинецькій, замовили два супчики і по піці. Що він, що я після роботи були досить голодні.

Коли принесли піцу, то мені її смак досить не сподобався, він, грубо кажучи, віддавав кислятиною, і чомусь піца була досить жирна, я не змогла доїсти навіть шматок, але все ж відчуття голоду було сильніше, і я ще один шматочок насилу доїла. Коли офіціант прибирав зі столу, був щиро здивований, чому ми не доїли піцу, ще запитав, чи все нам сподобалось, я ввічливо промовчала, думаю, можливо, я себе накручую.... Але не пройшло і 20 хвилин, як мене різко почав спазмувати шлунок по дорозі додому», – описала вечерю жінка.

Попереду Наталію чекала важка ніч.

«Основні симптоми – це шалені спазми, нудота, розлад кишечника, підвищення температури тіла, і що найголовніше, ці всі симптоми не знімались ні ін'єкціями, ні таблетками. Трішки легше стало над ранок, і навіть получилось заснути, але щастя тривало недовго і вже о 8:30 я отримувала лікування в умовах стаціонару», – додала франківчанка.

Чоловіку Наталії після вечері у закладі громадського харчування теж стало зле – стався розлад шлунка.

«Наразі мій стан не з найкращих, дякую лікарям, що допомогли, я продовжую лікуватись, завтра мене ще чекає порція крапельниць. Ось така історія, друзі, будьте уважніші до себе і свого здоров'я, щоб не потрапити на таку халатність і байдужість наших закладів громадського харчування!» – звернулася Наталія до спільноти в мережі. 

Вона відзначила, що не має хронічних захворювань шлунково-кишкового тракту і проблем із підшлунковою. 

«Ви маєте повне право подати скаргу, щоб вам відшкодували витрати + моральні збитки. Крім того, необхідно задекларувати це в санстанції. Такий заклад потребує ретельної перевірки гігієни виробництва і зберігання продуктів. Нормально декларуванням харчової токсикоінфекції мав би зайнятись медичний заклад, де Ви перебуваєте. Тут не йдеться про "вредність", а про громадянську свідомість, щоб захистити інших споживачів. Для когось це може бути фатальним. Кожен організм реагує по-своєму. В однієї людини просто розлад, а інша може бути у комі», – прокоментувала Галина Дідух. 

Наталія повідомила, що буде вживати заходів.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Курс