Злочинець у розшуку вбив свого односельчанина у Кам’янка-Бузькому районі

Поліція за гарячими слідами затримали зловмисника.

20.05.2018 14:29   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: ZAXID.NET

У п'ятницю, 18 травня, у селищі Новий Яричів Кам’янка-Бузького району на Львівщині було вбито 59-річного місцевого мешканця. Його понівечене тіло виявили біля будинку, де він жив. Поліція з’ясувала, що до вбивства причетний 38-річний чоловік, який давно перебуває у розшуку, пише - ZAXID.NET.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
У Львові побільшало вбивств, а злодії стають нахабнішими

«Близько восьмої години ранку працівники Кам’янка-Бузького відділу поліції перед входом до спареного житлового будинку у селищі Новий Яричів виявили мертвим 59-річного місцевого мешканця з ознаками насильницької смерті у вигляді множинних саден на голові, тулубі та ногах», ‒ розповіли у поліції.

Правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний 38-річний місцевий мешканець, рецидивіст зі стажем і вже тривалий час перебував у розшуку. Слідчі з'ясували, що ввечері між потерпілим і зловмисником, який зайшов до нього у гості, виник конфлікт, який переріс у бійку.

Його затримали, суд має обрати міру запобіжного заходу. За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) ККУ.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET