Мешканець Прикарпаття виграв у лотерею 500 000 гривень

27.05.2018 00:37   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: IfNews

Гравець із Коломиї зірвав джек-пот лотереї ТОТО «Спортпрогноз» у розмірі 500 тисяч гривень.

Про це повідомив t1.ua з посиланням на  оператора державних лотерей «М.С.Л.», пише - Бартка.

«20 травня 2018 року в Україні з’явився черговий футбольний шанувальник, який зірвав джек-пот лотереї ТОТО «Спортпрогноз» розміром 500 000 гривень. Ним виявився гравець із міста Коломия, який зробив виграшну ставку на фірмовому острівку «М.С.Л.»…» – йдеться у повідомленні.

Для спрощення прогнозування гравцям надається можливість вибирати відразу кілька можливих результатів матчу, наприклад, перемогу однієї з команд і нічию тощо. Цією можливістю і скористався переможець із міста Коломия. Так, у 7 з 12 матчів гравець вирішив вказати одразу кілька результатів. А повністю впевненим він був у зустрічах п’яти команд: «Мілан» – «Фіорентина», «Сассуоло» – «Рома»,  «Спал» – «Сампдорія», «Удінезе» – «Болонья» та «Кордоба» – «Альмерія». Саме на ці матчі був вказаний лише один результат.

Варто зазначити, що повна сума виграшу переможця сягнула 512 256 гривень.

Такий історично великий виграш у лотереї «Спортпрогноз» виграють уже вдруге. Вперше півмільйона гривень дісталися гравцеві з міста Житомир 1 квітня 2018 року.

Нагадаємо, для того щоб зірвати джек-пот у «Спортпрогнозі», потрібно вгадати результати 12 футбольних матчів. І хоча рахунок вгадувати не потрібно, лише перемогу однієї з команд або нічию, все одно це дуже не просто та вимагає від гравців не стільки удачі, скільки футбольних знань.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews