Благодійний фестиваль «Буковинська мрія» відвідає 1200 дітей з усієї України (Відео)

30.05.2018 09:14   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: https://molbuk.ua/

Наприкінці травня у туристичний комплекс «Мигово» почали з’їжджатися діти з різних інтернатів України на благодійний фестиваль «Буковинська мрія». Фестиваль триватиме з 1 до 7 червня. Загалом організатори очікують 1200 дітей. molbuk.ua

Про це розповіла прес-секретар благодійного фонду «Я майбутнє України» Катерина Коломієць:

«До Буковини приїдуть 1200 дітей з усієї України. На святі буде концерт, різні інтерактиви, конкурси та флешмоби. Більшість мрій уже здійснено, але ще лишилися нездійснені, тому просимо усіх охочих долучитися до цієї доброї справи та допомогти втілити дитячу мрію».

Організатори хотіли подарувати дітям на святі рюкзаки, але їх поки не вистачає на всіх. Відтак, сподіваються на допомогу благодійників.

«З-за кордону ми мали отримати 500 рюкзаків. Але через те, що не змогли відправити таку кількість через кордон, ми отримали 100. Українські меценати надали ще 80 рюкзаків. А зі Львова ми ще отримаємо 200. Але дітей багато, тому мусимо мати хоча би сто рюкзаків про запас. Тому просимо небайдужих долучитися до фінансової допомоги та до здійснення дитячої мрії», - каже Катерина.

За матеріалами https://molbuk.ua/ 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: https://molbuk.ua/