Тернопільщина - серед областей-лідерів за проведеннями ремонту  доріг державного значення

31.05.2018 09:43   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

Тернопільщина - серед областей-лідерів за проведеннями ремонту  доріг державного значення.  Про це повідомили в Міністерстві інфраструктури України.

Найкращі темпи виконання робіт на автошляхах державного значення зараз у наступних областей: Запорізька  - 46%, Тернопільська – 40%, Івано-Франківська – 37%, Закарпатська – 36,5%, Кіровоградська – 35%, Дніпропетровська – 34%, Одеська – 32%. Поки що найгірше виконують завдання Житомирська – 3%, Сумська – 7%, Полтавська –  8%, Чернівецька – 8%, Херсонська – 9%, Рівненська – 9%. 

«Загалом Укравтодор погодив переліки об’єктів 20 державним адміністраціям, зокрема, Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Кіровоградській, Луганській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій, Чернігівській обласним та Київській міській державним адміністраціям на загальну суму 9 млрд  180 млн  402,7 тис. грн, не погоджено на суму 2  млрд 350 млн 462,5 тис. грн.», - зазначив Міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Катерина Богуславська


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews