Погода в Україні на п'ятницю, 1 червня

31.05.2018 19:31   Опубліковано : Новини України
Джерело: UaNews

У п'ятницю в Україні очікується переважно мінлива хмарність. Майже на всій території країни буде суха погода. Температура повітря вночі коливатиметься в межах +9...+20 градусів, удень +18...+30. Вітер змінних напрямків, переважно східний, північний, північно-східний і південно-східний, 1-7 м/с.

У північних областях переважатиме хмарна погода. У регіоні очікується суха погода за даними Sinoptik.ua. Вночі повітря охолодитися до +9...+13 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +18...+23. Вітер північний, північно-західний і північно-східний, 1-6 м/с.

У південних областях буде хмарна погода з проясненнями. У регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть +14...+18 градусів, удень повітря прогріється до +25...+27. Вітер переважно східний, північно-східний і південно-східний, 1-6 м/с.

У Криму буде хмарно з проясненнями. На півострові опадів не передбачається. Уночі температура повітря складе +16...+20 градусів. Денна буде коливатися від +23 до +29. Вітер північний, північно-західний і північно-східний, 1-6 м/с.

У східних областях — хмарна погода з проясненнями. У більшій частині регіону без опадів. Уночі градусники покажуть +11...+14, денна температура повітря складе +17...+22 градусів. Вітер переважно східний, північно-східний і північний, 1-6 м/с.

У західних областях — хмарна погода. У регіоні очікується суха погода. Температура повітря вночі опуститься до +10...+16 градусів, удень підніметься до +22...+30. Вітер північно-східний, східний, північно-західний і північний, 1-4 м/с.

У Карпатах — сонячна погода. У регіоні очікується суха погода. Температура повітря вночі +12...+14, удень +27...+28 градусів. Вітер східний, північно-східний, південно-західний і південно-східний, 1-4 м / с.

У центральних областях переважатиме хмарна погода. У регіоні очікується суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +11...+14 градусів, удень — від +21 до +26. Вітер північний, північно-західний і північно-східний, 1-5 м/с.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews