Які освіти має новий керівник поліції Буковини Анатолій Дмитрієв

01.06.2018 12:15   Опубліковано : Буковинський Новинар
Джерело: Молодий буковинець

Новопризначений керівник Головного управління Нацполіції Буковини Анатолій Дмитрієв має чотири різні вищі освіти.

Він навчався на електрика, економіста, юриста, держуправлінця, але попри це понад 20 років працює у правоохоронних органах і має партійне минуле.

Альма-мати для Дмитрієва - Харківське вище військове командно-інженерне училище ракетних військ ім. маршала Радянського Союзу М. Крилова, яке він закінчив у 1990 році за спеціальністю системи управління літальних апаратів, кваліфікація — інженер-електрик.

Читайте також

Поліцією Буковини керуватиме наближений до міністра МВС Анатолій Дмитрієв (Фото)

У 2000 р. закінчив Харківський державний економічний університет (зараз — Харківський національний економічний університет; спеціальність — бухгалтерський облік і аудит, кваліфікація — економіст).

У 2003 р. закінчив Харківський державний педагогічний університет (спеціальність — правознавство, кваліфікація — юрист, викладач правових дисциплін).

У 2004 р. закінчив Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при президентові України (спеціальність — державне управління, кваліфікація — магістр державного управління).

Додамо, що у 2010 році він став депутатом Харківської облради від "Батьківщини". А у 2014 році очолив харківську поліцію.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Молодий буковинець