Через ями в Чернівцях перекинулась активістка на інвалідному візку (Фото)

05.06.2018 19:15   Опубліковано : Буковинський Новинар
Джерело: buknews

У центрі Чернівців через численні ями на вулиці Переяславській перекинулась з візка активістка, голова громадської організації "Мрія" Любов Свіріденко. 

Про це жінка написала у своєму Facebook.

За її словами, вулиця досі розбита, хоча ремонтні роботи мали починати з 1 червня. 



"Люди, хто мав можливість маневрувати на інвалідному візку по вул. Переяславській і жодного разу не перекинувся, то це велике щастя. Роман Гаїна, не бачу на цій вулиці з 1 червня ні техніки, ні робочих...

Чи то не цей червень і не цього року? Ну просто плачу.... бо знову перекинулася. Коли почнете думати про місто, бо терпець урвався?" - ідеться в дописі.

ДОВІДКОВО:

У Чернівцях 1 червня очікується початок капітального ремонту вулиці Юрія Гагаріна.

Про це повідомляє прес-служба міськради, пише molbuk.ua

"Капітальний ремонт вулиці Ю. Гагаріна (від мосту через річку Прут до залізничного вокзалу (бруківка) у Чернівцях згідно із затвердженим графіком планують розпочати 1 червня", - йдеться у повідомленні.

Роботи розпочнуться на ділянці від вулиці Севастопольської до вулиці Бережанської. Буде здійснюватись реверсний рух для громадського транспорту. Для іншого транспорту об’їзд буде здійснюватися згідно погодженої схеми (додається).

Також 1 червня розпочинаються роботи на вулиці Січових Стрільців на ділянці від вулиці Руської до вулиці Кишинівської. На період проведення робіт передбачається повне перекриття ділянки дороги у зв’язку із технологічним процесом відновлення основи та покриття. Схема об’їзду для транспорту погоджена. 

У зв’язку з капітальним ремонтом вулиці Переяславської передбачено повне перекриття вулиці. Триває підготовчий процес. Початок робіт заплановано на червень 2018 року.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: buknews