На Буковині плавають мертві свині (Фото)

09.06.2018 08:21   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: pogliad.ua

У Новоселиці минулими вихідними, як раніше писав pogliad.ua, у водоймі в межах пляжу місцеві жителі виявили мертву тушу свині.

«Ось у такій компанії учора новосельчани відпочивали на Пруту. Район міського пляжу. Вирішили розпочати купальний сезон, надіслали нам на електронку «супроводилівку» до цих відео і фото, покупались разом із здохлими свиньми», – йдеться у дописі на сторінці «Facebook» головного редактора Новоселицької газети «Слово правди» Ганни Вакарчук.

Наразі невідомо, хто викинув до річки здохлу тварину. А дещо раніше, 30 травня, у Чернівцях працівники парку «Жовтневий» виявили в одному із озер факт загибелі риби. 31 травня – 1 червня фахівці Головного управління Держпродспоживслужби та Державної екологічної інспекції в Чернівецькій області провели перевірку для з’ясування можливих причин загибелі риби у водоймі в районі вул. Південно-Кільцева.

«Інфекційних захворювань не виявлено. Риба загинула через замор. Була температура повітря 29-30 градусів, в озері не було водообміну. Адже це озеро не призначено для розводження риби. Тож риба загинула через нестачу кисню. Її звідти виловили і вивезли», – каже начальник управління Держпродспоживслужби у Чернівецькій області Олександр Александрюк.

За матеріалами https://pogliad.ua 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: pogliad.ua