Платники податку Чернівецької області сплатили до зведеного бюджету понад 2,8 млн гривень

11.06.2018 21:43   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

У Головному фіскальному відомстві Буковини повідомляють, за п’ять місяців 2018 року платники податку Чернівецької області сплатили до зведеного бюджету понад 2,8 млн. грн. екологічного податку.

З них держбюджет отримав 1,2 тис. грн., решту – 1,6 млн. грн. місцевий бюджет.

У регіональній фіскальній службі зазначають, екологічний податок є основним джерелом фінансування заходів, спрямованих на захист навколишнього середовища та раціональне використання природних ресурсів.

Також нагадують, що статтею 250 Податкового кодексу базовим податковим (звітним) періодом для екологічного податку визначено календарний квартал. Відповідно до пункту 250.2 статті 250 Кодексу платники податку складають податкові декларації за формою, затвердженою наказом Міністерства фінансів України від 17.08.2015 № 715та подають їх протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем податкового (звітного) кварталу, до контролюючих органів та сплачують податок протягом 10 календарних днів, що настають за останнім днем граничного строку подання податкової декларації.

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews