На Буковині мати намагалася вивести за кордон двох дітей всупереч чинному законодавству

Громадянку України, яка мала намір вивести двох дітей по підробленому дорученню від батька, зупинили на кордоні з Румунією прикордонники Чернівецького загону.

Під час перевірки документів жінки, яка прямувала на виїзд з України разом із двома неповнолітніми дітьми 2008 та 2011 років народження, прикордонниками було встановлено, що доручення від батька містить ознаки підробки.

В ході проведення поглибленого вивчення документа з’ясувалося, що підпис посадової особи та печатка Генконсульства України в Мілані відмінні від тих, які використовується в офіційному обігу.

Жінку прикордонники не пропустили через кордон та проінформували представників Нацполіції за можливими ознаками злочину передбаченого ст. 358 КК України, а саме - підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів.

Загалом тільки з початку цього року через недійсні документи на ділянці Чернівецького прикордонного загону не пропущено майже 30 дітей.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Прес-служба Чернівецького прикордонного загону