На Буковині створюють нові робочі місця

12.06.2018 23:14   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Легка промисловість - багатогалузевий виробничий комплекс, який потребує робочих рук. З початку року служба зайнятості області допомогла укомплектувати 45 вакансій на підприємства легкої промисловості області -швачки, прасувальники, майстри цеху.

«З початку року нам вдалося забезпечити підприємства легкої промисловості області 45 працівниками Найбільшу кількість швачок працевлаштовані на ТОВ «БІБІ ФЕШН» - 13 осіб, 6 працівників  на підприємство «Путильчанка», 5 – на ТОВ «Сантекс Фешн», по 4 на ПП «Мітакс», ТОВ «Балаком», ПП «Твесма». Також знайдено працівників для Трикотажної фірми «Арніка», ТВД «Трембіта» та інших підприємств» - інформує директор обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

Сьогодні служба зайнятості пропонує безробітним майже 1,5 тис вакансій, підприємствам  легкої промисловості  потрібно 54 працівники. Роботодавці шукають працівників для  швейних поопераційних робіт в цеху із нормою виробітку.  

Потрібні працівники для пошиття верхнього чоловічого та жіночого  одягу, весільних та вечірніх жіночих суконь, спецодягу, спідньої білизни. Для працевлаштування потрібна освіта швачки, як з досвідом роботи так і без досвіду, розглядається  можливість навчання професії на виробництві. Для роботодавців також є важливим уважність та відповідальне ставлення до роботи. 

Оплата праці - відрядно-преміальна та від виробітку, окремі роботодавці частково відшкодування транспортні витрати.

За матеріалами прес-служби Чернівецьокї ОДА.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews