На ремонт доріг у Чернівецькій області виділили більше 140 млн гривень

17.06.2018 21:15   Опубліковано : Буковинський Новинар
Джерело: Погляд

Заступник начальника Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області Юрій Бучка 14 червня на засіданні колегії управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації повідомив, що на ремонт доріг місцевого значення Буковини виділили більше 140 мільйонів гривень. Про це інформує прес-служба Чернівецької ОДА.

- Облдержадміністрацією затверджено, Укравтодором погоджено перелік об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонтів автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам у 2018 році, обсяг фінансування становить 140,018 млн. грн.

Із 46 об’єктів переліку 10 є перехідними з 2017 року, на 35 об’єктах проведено процедуру закупівель робіт, з яких на 17 – укладено угоди з підрядними організаціями на виконання робіт. Крім того, 2 об’єкта проходять переговорні процедури та до 20 червня будуть завершені і укладені угоди на виконання робіт, - сказав Юрій Бучка.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Погляд