На Буковині діятиме програма страхування власників земельних паїв

27.06.2018 09:13   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: agravery.com

З липня 2018 року стартує «Програма страхування власників земельних паїв» корпорації «Сварог Вест Груп» в межах програми соціальних інвестицій «З людьми і для людей».

Про це повідомляє прес-служба компанії.

«Широкий спектр соціальних програм та акцій цьогоріч доповнено програмою страхування для близько 25 000 орендодавців в усіх регіонах діяльності корпорації», — йдеться в повідомленні.

Підтримуючи всеукраїнську медичну реформу, агрохолдинг впроваджує «Програму страхування власників земельних паїв». В контексті змін головним завданням компанія вважає надати орендодавцям дієві ресурси та інструменти, які допоможуть отримати якісне та своєчасне медичне обслуговування за страховими випадками.

Страхування здійснюватиметься добровільно, страховий внесок на кожного орендодавця сплачує компанія, і ці кошти не вираховуються з орендної плати за паї. За бажанням орендодавці можуть відмовитись від страхування у розмірі 10 тис. гривень – сума покриття, яку застрахована особа може отримати протягом терміну дії страхового договору (у нашому випадку це один рік). Проте відшкодування, яке отримає застрахований залежить від отриманого ушкодження, діагностованого лікарем.

Партнером у реалізації програми страхування є Страхова компанія «Брокбізнес». Виплата коштів здійснюється на підставі страхових ризиків, якими за умовами страхування є травма внаслідок нещасного випадку.

Довідка:

Корпорація «Сварог Вест Груп» працює в трьох областях ― Хмельницькій, Чернівецькій та Житомирській. Основні напрямки роботи підприємств корпорації: рослинництво: вирощування зернових, олійних, технічних і нішевих культур; молочне і м'ясне тваринництво; садівництво; насінництво; зберігання продукції; сучасні МТС; IT розробка та імплементація; проекти «зеленої енергетики»; виробництво органічної продукції.

За матеріалами http://agravery.com 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: agravery.com