Чи буде морозиво у центрі Чернівців? (Фото)

28.06.2018 09:44   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: molbuk.ua

Чернівецька міська рада має намір рекомендувати фірмі, яка встановила торгову точку з морозивом на площі Театральній, змінити естетичний вигляд малої архітектурної форми.

Про це йдеться у проекті рішення «Про розгляд електронної петиції №166 гр. Бурлаки Є.В. щодо демонтажу з площі Театральної тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності», який запланований до розгляду на черговій сесії 30 серпня, пише molbuk.ua

У проекті документу зазначається, що тимчасова споруда для провадження підприємницької діяльності встановлена на площі Театральній фірмою «Бетті Аїс Україна» на підставі рішення конкурсного комітету, договору на право тимчасового користування окремими елементами благоустрою комунальної власності м. Чернівці та паспорту прив’язки пересувної тимчасової споруди з торгівлі морозивом.

«Разом з тим, естетичний вигляд встановленої тимчасової споруди на площі Театральній не враховує архітектурний ансамбль площі», - йдеться у проекті рішення.

Водночас міськраді пропонується взяти до відома електронну петицію щодо демонтажу торгової точки, а також рекомендувати фірмі внести зміни до естетичного вигляду цієї точки, попередньо погодивши ескіз тимчасової споруди з відділом охорони культурної спадщини міської ради.

Раніше головний архітектор Чернівців Наталія Хілько пояснила, чому скандал довкола МАФу на Театральній площі - це тиск на малий бізнес.

За матеріалами https://molbuk.ua


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: molbuk.ua