На Буковині п’яний мотоцикліст з’їхав у кювет

28.06.2018 14:15   Опубліковано : Буковинський Новинар
Джерело: Буковинська правда

На Буковині п’яний мотоцикліст з’їхав у кювет: двох осіб госпіталізували. 

Про це повідомляє Буковинська правда з посиланням на прес-службу Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області. 

У Чернівецькій області п’яний водій мотоцикла допустив з’їзд у кювет, внаслідок чого двох осіб госпіталізували. Дорожньо-транспортна пригода сталася 26 червня у селі Хряцька Герцаївського району. Водій мотоцикла марки "ЯВА", 51-річний місцевий житель не дотримався швидкісного режиму та допустив з’їзд у кювет.

Внаслідок ДТП водія із переломом двох ребер доставлено до Герцаївської центральної районної лікарні. Пасажир мотоциклу, 40-річний житель села Хряцька отримав перелом руки та також госпіталізований до медичної установи. Медичне освідчення показало, що водій на момент скоєння ДТП був п’яний. 

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі внесли відомості до ЄРДР за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Для з'ясування всіх обставини автопригоди поліціянти призначили низку експертиз.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Буковинська правда